Cursus kleding maken: broek met gulprits - Reeks van 10 lessen

Inschrijven tot 12 april Staat er een naaimachine ergens te verkommeren? Je wilt deze wel gebruiken maar weet niet hoe er aan te beginnen? Het kriebelt om zelf eens een draagbaar kledingstuk te maken maar je weet niet hoe je dit moet doen? Samen met een professionele herenkleermaker krijg je de kans om alles stap voor stap aan te leren. Je begint helemaal bij het begin en hebt absoluut...
Inschrijven tot 12 april

Staat er een naaimachine ergens te verkommeren? Je wilt deze wel gebruiken maar weet niet hoe er aan te beginnen? Het kriebelt om zelf eens een draagbaar kledingstuk te maken maar je weet niet hoe je dit moet doen?

Samen met een professionele herenkleermaker krijg je de kans om alles stap voor stap aan te leren. Je begint helemaal bij het begin en hebt absoluut geen voorkennis nodig.
Wat heb ik nodig? Hoe maak ik mijn naaimachine klaar? Hoe lees ik een patroon? Waar moe ik op letten bij het aankopen van materialen en stoffen? Hoe knip ik mijn stof? Welke technieken gebruik ik?
Stap voor stap neemt hij je mee in de wondere wereld van zelf kleding maken.

De cursus zal een zeer praktijkgerichte vorming worden waar zowel groeps- als individuele begeleiding aan bod komen. Iedereen kan zijn/haar patroon zelf onder begeleiding kiezen en werkt dit verder tijdens de lessen af tot een draagbaar kledingstuk op maat voor hem of haar. In deze lessenreeks leer je om een blouse of kleed te maken.

Opgelet: Inschrijven doe je voor 10 lessen samen!

Meebrengen: je naaimachine, verdeelstekker, stikzijde, schaar, spelden, lintmeter, schrijfgerief, geweven lappen stof (oud versleten laken is perfect, geen breigoed of T-shirtstof)

Begeleiding: Patrick Lenvain is herenkleermaker De voorbije jaren heeft hij de basisvorming voor toekomstige kleermakers

Info

Wanneer

Prijs

€ 55,00
Kansentarief Uit-Pas - 11,00 euro

Contact