8-weken mindfulness training te Herent

Herken je dit? Voor de buitenwereld gaat alles prima, maar eigenlijk ben je vaak moe, voel je je grenzen niet zo goed aan, heb je duizend plannen en een te vol hoofd. Wat je wilt is rust in je hoofd, weer goed in je vel zitten en ontspannen zijn. Focussen op het positieve, weer lachen en meer genieten van de kleine, fijne dingen. Dan ben je op de juiste plek, want Ilse van Rustmakers ...
Herken je dit?
Voor de buitenwereld gaat alles prima, maar eigenlijk ben je vaak moe, voel je je grenzen niet zo goed aan, heb je duizend plannen en een te vol hoofd. Wat je wilt is rust in je hoofd, weer goed in je vel zitten en ontspannen zijn. Focussen op het positieve, weer lachen en meer genieten van de kleine, fijne dingen.

Dan ben je op de juiste plek, want Ilse van Rustmakers geeft als positivoloog trainingen in mindfulness. In een 8-weken training helpt ze je om op een eenvoudige manier meer evenwicht en plezier in je leven te brengen. Weer meer genieten, lachen en positiever in het leven staan. En daarbij vertrekt ze vanuit een nuchtere, rationele aanpak. Geen uren stilzitten op een kussentje, maar actief aan de slag met mindfulness. Zodat je het makkelijk in je dagelijks leven kan verweven en het dadelijk effect heeft.

Op zondag 6 februari start Ilse met een nieuwe 8-weken training in GC De Wildeman.
Alle info over de trainingen, maar ook een gratis toolkit met tips en meditaties kan je vinden op www.rustmakers.be.

Wist je trouwens dat je een gratis gesprek kan aanvragen? En dat Rustmakers de niet-tevreden-geld-terug garantie hanteert?

Info

Wanneer

Prijs

€ 297,00

Waar

Tickets

Organisatie