Dat moet Reynaert zijn! door Theater Spoor 6 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Koning Nobel roept de dieren van zijn rijk bij elkaar op een hofdag. Vele dieren klagen over de misdaden van Reynaert, de vos. Maar die daagt niet op. Koning Nobel duidt Bruin, de beer aan om Reynaert naar de rechtbank te brengen. Dat loopt niet goed af … Vervolgens gaat Tybert, de kater op pad, maar ook hij wordt bij de neus genomen. Grimbert, de das geeft zich als derde op om zijn gel...
Koning Nobel roept de dieren van zijn rijk bij elkaar op een hofdag. Vele dieren klagen over de misdaden van Reynaert, de vos. Maar die daagt niet op. Koning Nobel duidt Bruin, de beer aan om Reynaert naar de rechtbank te brengen. Dat loopt niet goed af … Vervolgens gaat Tybert, de kater op pad, maar ook hij wordt bij de neus genomen. Grimbert, de das geeft zich als derde op om zijn geliefde oom naar het hof te brengen …Theater Spoor 6 bewerkte dit middeleeuws dierenverhaal tot een boeiende hedendaagse voorstelling met respect voor de oorspronkelijke tekst, gekruid met veel muziek en voorzien van heel wat interactie met het publiek.

Info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Kassa - 6,00 euro

Waar

GC De Wildeman - De Speelplaats

Tickets

Organisatie

Rode Hond kunstenfestival