Halloweentocht 2021

De jaarlijkse halloweenwandeling georganiseerd door de Landelijke Gilde van Delle. De tocht van 5 km brengt je door velden en bossen van Delle waar griezels je van overal kunnen besluipen. Tijdens de tocht is er op twee plaatsen een lichamelijke versterking voorzien met pompoensoep en een drankje. Na de tocht kan je iets drinken of eten in ons pop-up halloweencafé. Kom samen met ons grie...
De jaarlijkse halloweenwandeling georganiseerd door de Landelijke Gilde van Delle. De tocht van 5 km brengt je door velden en bossen van Delle waar griezels je van overal kunnen besluipen. Tijdens de tocht is er op twee plaatsen een lichamelijke versterking voorzien met pompoensoep en een drankje. Na de tocht kan je iets drinken of eten in ons pop-up halloweencafé. Kom samen met ons griezelen op 23 oktober 2021 vanaf 19u00.

Vertrek is elke 15 minuten van 19u tot 21u30 in groepen van maximum 20 personen.
Vertreklocatie: Ellestraat 2, 3020 Winksele Delle.

Reservatie verplicht. Tickets verkrijgbaar via http://winksele-delle.landelijkegilden.be
Tickets volwassenen (+12j): 6 euro
Tickets kinderen (-12j): 4 euro
1 pompoensoep en 1 drankje inbegrepen in de prijs

Gelieve aanwezig te zijn uiterlijk 15 minuten voor vertrek van uw gekozen groep.

Tickets in voorverkoop zolang de voorraad strekt. Gelieve uw tickets mee te brengen naar de halloweentocht om toegang te krijgen tot de groep waarvoor u tickets gekocht hebt. Tickets zijn niet terugbetaalbaar.
Bij laattijdige aankomst vervalt de geldigheid van het ticket.

Info

Wanneer

Prijs

€ 6,00

Waar

Loods Ellestraat

Tickets