Easy flow

Als je rust zoekt in beweging, is Easyflow iets voor jou! Je bent actief en toch is er tijd voor ontspanning tijdens de lessen. Tijdens de les wordt er steeds gebruik gemaakt van krama's, verschillende niveaus binnen een houding, waardoor iedereen op zijn/haar eigen niveau verdieping kan vinden. Aan de hand van duidelijke instructies word je op een veilige manier in de yogahoudingen ...
Als je rust zoekt in beweging, is Easyflow iets voor jou!
Je bent actief en toch is er tijd voor ontspanning tijdens de lessen.

Tijdens de les wordt er steeds gebruik gemaakt van krama's, verschillende niveaus binnen een houding, waardoor iedereen op zijn/haar eigen niveau verdieping kan vinden.
Aan de hand van duidelijke instructies word je op een veilige manier in de yogahoudingen (asanas) gebracht.

Sommige houdingen worden langer aangehouden om meer bewustzijn, ontspanning en verdieping te creëren.
Door Easyflow te beoefenen, word je fysiek en mentaal krachtiger, creëer je een betere (lichaams)houding en een geconcentreerde geest.

Tijdens de les worden yogahoudingen regelmatig afgewisseld met adem- en ontspanningsoefeningen. Ideaal om jezelf terug op te laden!

EASYFLOW IS GESCHIKT VOOR ZOWEL BEGINNERS ALS MEER ERVAREN BEOEFENAARS. BEN JE HERSTELLENDE VAN EEN ZIEKTE OF BEN JE OP ZOEK NAAR EEN MANIER OM TERUG IN VORM TE KOMEN? OOK DAN IS EASYFLOW DE IDEALE YOGASTIJL VOOR JOU!

Heel graag tot op de yogamat!

Info

Wanneer

Prijs

€ 11,00

Tickets

Organisatie

YogAnanda