Wobbelyoga workshop Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ken je de wobbel al? De wobbel is een fantastische ontdekking voor jouw kind! Het is een prachtig balansbord, een houten boogvorm met ontelbare mogelijkheden waarmee we op yoga-avontuur gaan! Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga met alle mogelijkheden van de Wobbel. Op een leuke en uitdagende manier wordt er gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel breng...
Ken je de wobbel al? De wobbel is een fantastische ontdekking voor jouw kind! Het is een prachtig balansbord, een houten boogvorm met ontelbare mogelijkheden waarmee we op yoga-avontuur gaan!

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga met alle mogelijkheden van de Wobbel. Op een leuke en uitdagende manier wordt er gewerkt aan kracht en balans.

De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen daarnaast rust in hoofd en lijf. Wobbelyoga zorgt ervoor dat de kleine yogi's hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af.
Aan het einde van een Wobbelyogales stapt ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.

Wil jouw kind ook eens Wobbelyoga ervaren?
Ervaring is niet nodig.

Er is een beperkt aantal deelnemers (min 3 - max 7 kids)

Schrijf je kind snel in!

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00

Tickets

Organisatie

YogAnanda