Yin Yoga

Yin Yoga is een helende vorm van yoga op een rustig tempo waarbij je voor een langere tijdspanne in een zittende of liggende pose blijft. Er wordt gebruik gemaakt van yogaprops waaronder bolsters, blokjes … om de yogaposes mogelijk te maken en veilig de stretch op te zoeken. Het is belangrijk om de maximale bewegingsvrijheid in je gewrichten te behouden. Yin yoga helpt hierbij. Deze yog...
Yin Yoga is een helende vorm van yoga op een rustig tempo waarbij je voor een langere tijdspanne in een zittende of liggende pose blijft. Er wordt gebruik gemaakt van yogaprops waaronder bolsters, blokjes … om de yogaposes mogelijk te maken en veilig de stretch op te zoeken.

Het is belangrijk om de maximale bewegingsvrijheid in je gewrichten te behouden. Yin yoga helpt hierbij. Deze yogastijl stimuleert het bindweefsel, ligamenten en kraakbeen.

Yin Yoga geeft je de tijd om elk aspect van je lichaam te voelen: in het moment te zijn, in je lichaam en bij je gevoel. Het effect van Yin Yogahoudingen is een soepeler, energetisch stabiel en sterker lichaam. Dankzij Yin Yoga worden je energiebanen (meridianen) en organen gestimuleerd.

Tijdens de Yin Yoga les is er telkens een moment van zelfreflectie, mindfulness of meditatie. Je leert meer focussen, accepteren wat er is, minder oordelen en komt zo tot een diepere staat van rust en geluk …

YIN YOGA IS GESCHIKT ALLE NIVEAUS, ZOWEL VOOR BEGINNERS ALS MEER ERVAREN BEOEFENAARS. DEZE LES IS IDEAAL VOOR OVERSPANNEN YOGI'S DIE HUN LICHAAM EN GEEST VOLLEDIG WILLEN ONTSPANNEN!

Heel graag tot op de yogamat!

Info

Wanneer

Prijs

€ 11,00

Tickets

Organisatie

YogAnanda