Cleymans & Van Geel - Try-out

Voor hun twee grote shows in de Stadschouwburg in Antwerpen komen deze twee boezemvrienden in Herent hun nieuw album uittesten. Jelle Cleymans en Jonas Van Geel kennen elkaar sinds hun twaalfde. Naast hun passie voor acteren, delen ze ook een passie voor muziek en entertainen. Wat ooit begon als een oudejaarsavondgrap groeide uit tot één van de vaste waarden op de Vlaamse podia. De tw...
Geannuleerd.
Voor hun twee grote shows in de Stadschouwburg in Antwerpen komen deze twee boezemvrienden in Herent hun nieuw album uittesten.

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel kennen elkaar sinds hun twaalfde. Naast hun passie voor acteren, delen ze ook een passie voor muziek en entertainen. Wat ooit begon als een oudejaarsavondgrap groeide uit tot één van de vaste waarden op de Vlaamse podia. De twee creatieve tijgers spelen al meer dan 15 jaar het dak eraf als Cleymans & Van Geel met hun mix van Nederlandstalige covers en de nodige dosis humor.

Hoog tijd om toe te geven aan de steeds luider wordende interne lokroep naar eigen nummers en een eigen album. Met succes. In volle coronalockdown schoot de titelloze debuutplaat kort na release naar de 1e plaats in de 'Ultratop 50' Albums. Ook live willen Cleymans & Van Geel uitpakken met het eigen repertoire!

Info

Wanneer

Waar

Tickets

Organisatie

GC De Wildeman

Filter