Swingende steken

Swingende steken Donderdag 1 – 8 – 15 – 22 – 29 oktober 20.00 – 22.00 uur Gratis Maak je thuis weinig of geen tijd om achter je naaimachine te zitten? Op donderdagavond kan je nu tijd reserveren om in fijn gezelschap je hobby uit te oefenen. Swingende steken is er voor mensen die al een basis hebben van naaien en stikken. Het is géén naaicursus of plaats waar je terecht kan voor je...
Swingende steken

Donderdag 1 – 8 – 15 – 22 – 29 oktober
20.00 – 22.00 uur
Gratis

Maak je thuis weinig of geen tijd om achter je naaimachine te zitten?
Op donderdagavond kan je nu tijd reserveren om in fijn gezelschap je hobby uit te oefenen.

Swingende steken is er voor mensen die al een basis hebben van naaien en stikken.
Het is géén naaicursus of plaats waar je terecht kan voor je retouches. (Retouches gebeuren in het répaircafé.)

Meebrengen: alles wat je nodig hebt (machine, verlengsnoer, stoffen en naaigerief). Je bent verantwoordelijk voor je eigen materiaal.

Begeleiding: Patrick Lenvain

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

LDC D'Ontmoeting
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.