De wereld is klein

De wereld is klein Zaterdag 31 oktober 14.00 – 16.00 uur Gratis De wereld is klein' organiseert praatgroepen met TAAL als spil en is een vereniging van vrienden uit alle landen van de wereld en uit de omgeving van Herent en Leuven. Na een reeks digitale bijeenkomsten komt de groep opnieuw bijeen in het LDC en dit rond het thema 'luisteren naar fluisteren'. Op de vooravond van 1 novem...
De wereld is klein
Zaterdag 31 oktober
14.00 – 16.00 uur
Gratis

De wereld is klein' organiseert praatgroepen met TAAL als spil en is een vereniging van vrienden uit alle landen van de wereld en uit de omgeving van Herent en Leuven.

Na een reeks digitale bijeenkomsten komt de groep opnieuw bijeen in het LDC en dit rond het thema 'luisteren naar fluisteren'.
Op de vooravond van 1 november passen gedichten en teksten over stilte en ingetogenheid.

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

LDC D'Ontmoeting
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.