Bloemschikken voor Allerheiligen

Bloemschikken voor Allerheiligen Donderdag 29 oktober 13.30 – 16.30 uur 8 euro/3 euro (aangepast tarief) Inschrijven tot 23 oktober Tijdens deze workshop maken we een bloemstukje om op het graf van je dierbaren te zetten. Je kan enkele weken vooraf een voorbeeldje bezichtigen in het LDC. Vraag ook naar het lijstje met mee te brengen materiaal bij je inschrijving. Begeleiding: Veva Cas...
Bloemschikken voor Allerheiligen
Donderdag 29 oktober
13.30 – 16.30 uur
8 euro/3 euro (aangepast tarief)
Inschrijven tot 23 oktober

Tijdens deze workshop maken we een bloemstukje om op het graf van je dierbaren te zetten.

Je kan enkele weken vooraf een voorbeeldje bezichtigen in het LDC. Vraag ook naar het lijstje met mee te brengen materiaal bij je inschrijving.

Begeleiding: Veva Castel

Info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Aangepast tarief - 3,00 euro

Waar

Organisatie

LDC D'Ontmoeting
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.