Tieneryoga Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben jij tussen de 11 en 16 jaar en wil je graag sterk en in balans in het leven staan? Werken aan je zelfvertrouwen en in een kleine, gezellige groep tieners actief én ontspannend bezig zijn? Kom dan eens kennismaken met tieneryoga! Positieve effecten van tieneryoga: o Balans: lekkerder in je vel voelen, je leert je eigen grenzen kennen en aangeven o Kracht: versterk je spiere...
Ben jij tussen de 11 en 16 jaar en wil je graag sterk en in balans in het leven staan? Werken aan je zelfvertrouwen en in een kleine, gezellige groep tieners actief én ontspannend bezig zijn?

Kom dan eens kennismaken met tieneryoga!Positieve effecten van tieneryoga:

o Balans: lekkerder in je vel voelen, je leert je eigen grenzen kennen en aangeven

o Kracht: versterk je spieren en versoepel je lijf, maar voel je ook mentaal sterker

o Concentratie: fijn op school tijdens toetsen en presentaties

o Beter slapen: leer oefeningen die je gemakkelijk thuis kunt toepassen

o Meer energie: dit straal je uit en hierdoor kun je steeds beter omgaan met je emoties

o Zelfvertrouwen: door zelfbewustwording en -acceptatie voel je je zelfzekerder

o Rust: even niets moeten, lichaam én hoofd leren ontspannen

Wil je leren hoe je zelf tot rust kunt komen, even jezelf helemaal opladen? Yoga kan je hierbij helpen.
Yoga is geen wedstrijd, je doet het voor jezelf. Je lijf wordt er sterk en soepel van en tegelijkertijd leer jij je beter te concentreren en je hoofd leeg te maken, te ontspannen. Daar krijg je nieuwe energie van.

Een tieneryoga les is opgebouwd rondom een thema, passend bij de leeftijd van tieners. Denk aan: zelfvertrouwen, moed, concentratie, loslaten, seizoenen, natuur e.d..

De lessen zijn minder speels als bij kinderyoga, de nadruk ligt meer op de uitvoering en achtergrond van de houdingen. Naast yogahoudingen komen er ademhalingsoefeningen, mindfulness, massage en ontspanning aan bod. Erg afwisselend dus, vooral praktisch toegepast: de oefeningen uit de les zijn gemakkelijk thuis of op school toepasbaar. Je hebt er dus direct iets aan.

Laat alles om je heen van je afglijden: je mag een uur lang helemaal jezelf zijn; een heerlijk rustmoment in de week. Ontdek jouw eigen kracht!

Ervaring is niet nodig, wees welkom om het eens te proeven!

Info

Wanneer

Prijs

€ 9,50
4-lessenreeks - 38,00 euro

Tickets

Organisatie

YogAnanda
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.