Kinderyoga! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kinderyoga is een speelse vorm van yoga, aangepast aan de belevingswereld van het kind. Door kinderyoga komen kinderen op een leuke manier in contact met zichzelf, voelen ze zich vrijer en ervaren minder druk en prestatiedrang. Ze worden zich op een ontspannen en veilige manier bewust van hun lichaam, gevoelens, gedachten én hun omgeving. Elke les wordt in een avonturenverhaal gekaderd...
Kinderyoga is een speelse vorm van yoga, aangepast aan de belevingswereld van het kind.

Door kinderyoga komen kinderen op een leuke manier in contact met zichzelf, voelen ze zich vrijer en ervaren minder druk en prestatiedrang. Ze worden zich op een ontspannen en veilige manier bewust van hun lichaam, gevoelens, gedachten én hun omgeving.

Elke les wordt in een avonturenverhaal gekaderd (het circus, de natuur, het oerwoud, landen, de seizoenen, sprookjes,...). Naast de yogahoudingen komen ook ademhaling, visualisatie, beweging, spel, massage en tekenen aan bod.

Kinderyoga houdt het lichaam soepel, versterkt de motoriek en concentratie.

Via kinderyoga neemt creativiteit, evenwichtigheid en een gevoel van eigenwaarde toe. Het vergroot de mentale weerbaarheid en helpt kinderen in hun eigen kracht te staan.

En het is vooral superleuk om te doen!

Ervaring is niet nodig, wees welkom om het eens te proeven!

Info

Wanneer

Prijs

€ 9,50
4-lessenreeks - 38,00 euro

Tickets

Organisatie

YogAnanda
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.