Bloemschikken

Kom samen met buren, vriendinnen of kennissen een mooi bloemstukje maken voor je tafel. We maken een mooi bloemstuk met blad en bloem met speciale tuinbloemen of in het teken van feesten. Inschrijven is wel verplicht, zodat materiaal kan voorzien worden. Je krijgt dan enkele weken op voorhand de mogelijke modellen toegestuurd.
Kom samen met buren, vriendinnen of kennissen een mooi bloemstukje maken voor je tafel.

We maken een mooi bloemstuk met blad en bloem met speciale tuinbloemen of in het teken van feesten. Inschrijven is wel verplicht, zodat materiaal kan voorzien worden. Je krijgt dan enkele weken op voorhand de mogelijke modellen toegestuurd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €; leden KVLV: 15,00 €; materiaal per les: 25,00 €

Organisatie

kvlv Delle
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.