Flamenco Kids in Herent Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Flamenco for Kids in Herent (2km van Leuven) Leer Flamenco dansen op de energieke ritmes van Spaanse muziek. Flamencodanseres Lourdes Gonzalez leert jou de mooiste flamencobewegingen en een prachtige choreografie. De danslessen voor kinderen van 9 tot 12 jaar gaan door in De Wildeman. Kinderen ouder dan 12 jaar kunnen aansluiten bij de cursus Sevillanas. Je vindt alle info op de website van ...
Flamenco for Kids in Herent (2km van Leuven)

Leer Flamenco dansen op de energieke ritmes van Spaanse muziek. Flamencodanseres Lourdes Gonzalez leert jou de mooiste flamencobewegingen en een prachtige choreografie. De danslessen voor kinderen van 9 tot 12 jaar gaan door in De Wildeman. Kinderen ouder dan 12 jaar kunnen aansluiten bij de cursus Sevillanas. Je vindt alle info op de website van flamencoschool El Mundo del Baile Andaluz.

Wil jij graag flamenco leren dansen? De cursussen starten in september.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Waar

Organisatie

El Mundo del Baile Andaluz
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.