Workshop Ouder-kindyoga Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kom samen met je kind, kleinkind, petekind,… (bubbel!) genieten van een leuke sessie ouder-kind yoga. Samen yoga beleven naast elkaar, met, op en onder elkaar! Ouder & kind yoga is ideaal om tijd met elkaar door te brengen op een leuke en aangename manier. De band met je kind wordt op een speelse manier versterkt. Het is niet alleen heel gezond, maar ook nog eens superleuk om te doen! Wees ...
Kom samen met je kind, kleinkind, petekind,… (bubbel!) genieten van een leuke sessie ouder-kind yoga. Samen yoga beleven naast elkaar, met, op en onder elkaar! Ouder & kind yoga is ideaal om tijd met elkaar door te brengen op een leuke en aangename manier. De band met je kind wordt op een speelse manier versterkt. Het is niet alleen heel gezond, maar ook nog eens superleuk om te doen! Wees welkom om het eens te proeven: plezier voor jong en ouder(er) verzekerd!

We respecteren de Coronamaatregelen en maken er een fijne tijd van samen in je Bubbel ouder-kind :-)

Beperkt aantal deelnemers (max. 5 bubbels kind-volwassene). Schrijf je dus snel in!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.