KRACHTonaut, wat heb jij in je Mars? Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

KRACHTonaut, wat heb jij in je Mars? Dat ontdek je tijdens de zomervakantie, van 27 tot 31 juli 2020 of van 17 tot 21 augustus 2020! 5 hele dagen talenten ontdekken, spelen, creatief bezig zijn en relaxen met relaxkids, bij Groei en Bloei kindercoach. Meer info en inschrijven op www.groeienbloeikindercoach.be Wees er snel bij, want vol is vol! Je kan ook direct inschrijven via deze link: ...
KRACHTonaut, wat heb jij in je Mars?
Dat ontdek je tijdens de zomervakantie, van 27 tot 31 juli 2020 of van 17 tot 21 augustus 2020!
5 hele dagen talenten ontdekken, spelen, creatief bezig zijn en relaxen met relaxkids, bij Groei en Bloei kindercoach.
Meer info en inschrijven op www.groeienbloeikindercoach.be

Wees er snel bij, want vol is vol!
Je kan ook direct inschrijven via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKYmyYmoLuPbhqZP4eqnWOCU1yzGb17dSBtk81_kQ_vR2JFw/viewform?usp=sf_link

Tot dan

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 150,00
Basistarief: 150,00 €

Waar

Organisatie

Groei en Bloei kindercoach
Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.