Luidsprekers voor God

De profeten Amos, Hosea en Micha In het Oude Testament nemen twaalf profeten een eigen plaats in. Ze worden wel eens 'kleine profeten' genoemd. Hierdoor wordt gesuggereerd dat deze profeten van minder belang zouden zijn dan de andere profeten Jesaja, Jeremia en Ezechiël, die 'grote' profeten genoemd worden. Groot of klein slaat alleen op de omvang van hun werk dat hun naam draagt. In deze ...
De profeten Amos, Hosea en Micha

In het Oude Testament nemen twaalf profeten een eigen plaats in. Ze worden wel eens 'kleine profeten' genoemd. Hierdoor wordt gesuggereerd dat deze profeten van minder belang zouden zijn dan de andere profeten Jesaja, Jeremia en Ezechiël, die 'grote' profeten genoemd worden. Groot of klein slaat alleen op de omvang van hun werk dat hun naam draagt. In deze bijbelreeks stellen we enkele kleine profeten aan je voor. Dit doen we aan de hand van inleiding, lectuur en gesprek. Rode draad doorheen het geheel: worden er vandaag nog profeten geroepen die luid genoeg over God en wereld spreken?

In samenwerking met Dekenaat Herent, Vlaamse Overheid

Info

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30.00€;Reductieprijs: 24.00€

Waar

Zusters Annonciaden Veltem-Beisem

Organisatie

CCV regio Vlaams-Brabant
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.