Bezoek Abdij van Park Heverlee

We maken een uitstapje naar Leuven voor een bezoek van de Abdij van Park. Ter plekke neemt onze gids ons mee in het hart van deze prachtige abdij in restauratie. We krijgen een unieke blik achter de schermen van verschillende delen van het gebouw zoals de kloostergang met glasramen, de kapittelzaal,.... We bezoeken ook het omringende abdijdomein. div.ClearBoth { clear: both; } ...
We maken een uitstapje naar Leuven voor een bezoek van de Abdij van Park. Ter plekke neemt onze gids ons mee in het hart van deze prachtige abdij in restauratie. We krijgen een unieke blik achter de schermen van verschillende delen van het gebouw zoals de kloostergang met glasramen, de kapittelzaal,.... We bezoeken ook het omringende abdijdomein.

Vertrek: dorpsplein Veltem
Reserveren is verplicht

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
We gaan met eigen vervoer en spreken samen af. Je reserveert je deelname door te betalen voor 15/3 op onze gilderekening BE42 7443 9801 6554 met vermelding 'abdij' en het aantal personen die je inschrijft. Betaling telt als inschrijving.

Waar

Organisatie

Landelijke Gilde Veltem-Beisem
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.