Een eigen willetje Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

'Neen, ikke doen' waarbij je peuter zich al stampvoetend op de grond legt. Herkenbaar? Jouw peuter bevindt zich in zijn peuterpuberteit (1 tot 3 jaar) en deze tijd is niet altijd even gemakkelijk voor jou als ouder. 'Neen, ikke doen' waarbij je peuter zich al stampvoetend op de grond legt. Herkenbaar? Jouw peuter bevindt zich in zijn peuterpuberteit tussen 1 en 3 jaar. Deze tijd is niet altijd ...
'Neen, ikke doen' waarbij je peuter zich al stampvoetend op de grond legt. Herkenbaar? Jouw peuter bevindt zich in zijn peuterpuberteit (1 tot 3 jaar) en deze tijd is niet altijd even gemakkelijk voor jou als ouder.

'Neen, ikke doen' waarbij je peuter zich al stampvoetend op de grond legt. Herkenbaar? Jouw peuter bevindt zich in zijn peuterpuberteit tussen 1 en 3 jaar. Deze tijd is niet altijd even gemakkelijk voor jou als ouder. Hoe ga je om met die driftbuien? Hoe kan je ervoor zorgen dat jouw peuter leert omgaan met grenzen maar toch kan uitgroeien tot een eigen wezen? We zoeken het samen uit in deze vorming. Interactieve workshop met begeleiders van Gezinsbond Nationaal. Inschrijven via gezindbondherent.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Lokaal Diensten Centrum D'Ontmoeting

Organisatie

Gezinsbond Herent
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.