Tweedehandsbeurs

Tweedehandsbeurs met baby-, kinder- en zwangerschapskleding, speelgoed, baby- en kinderspullen, boeken, fietsen,... Inkom voor kopers gratis, cafetaria wordt voorzien. Gezinnen verkopen zelf, info en registreren via gezinsbondherent.be. Op onze Tweedehandsbeurs verkopen gezinnen kinderspullen die in goede staat zijn, maar die ze zelf niet meer gebruiken. Met deze tweedehandsbeurzen helpen we ...
Tweedehandsbeurs met baby-, kinder- en zwangerschapskleding, speelgoed, baby- en kinderspullen, boeken, fietsen,... Inkom voor kopers gratis, cafetaria wordt voorzien. Gezinnen verkopen zelf, info en registreren via gezinsbondherent.be.

Op onze Tweedehandsbeurs verkopen gezinnen kinderspullen die in goede staat zijn, maar die ze zelf niet meer gebruiken. Met deze tweedehandsbeurzen helpen we jonge gezinnen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. En als verkoper krijg je zo nog iets terug van je oorspronkelijke investering. Gezinnen staan zelf in voor de verkoop van hun spullen. Info en registratie als verkoper via gezinsbondherent.be. Bezoekers zijn welkom van 13u tot 15u30. Inkom is gratis en we voorzien een cafetaria.

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Warotzaal Winksele

Organisatie

Gezinsbond Herent

Filter

Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.