AFGELAST! Body positivity - interactieve lezing met Sabine Peeters

In het voorjaar start traditiegetrouw het bombardement aan beelden en boodschappen naar aanleiding van het nakende “badpakkenseizoen”. Daar moeten we allemaal zogezegd 'beach body ready' voor zijn of aan onze 'summer body' werken... We brengen tijdens de lezing een stevige tegenboodschap: mildheid als we naar onszelf en ons lijf kijken, en de focus leren leggen op wat je (met je) lijf kan doén ...
In het voorjaar start traditiegetrouw het bombardement aan beelden en boodschappen naar aanleiding van het nakende “badpakkenseizoen”.
Daar moeten we allemaal zogezegd 'beach body ready' voor zijn of aan onze 'summer body' werken...

We brengen tijdens de lezing een stevige tegenboodschap: mildheid als we naar onszelf en ons lijf kijken, en de focus leren leggen op wat je (met je) lijf kan doén in plaats van hoe het eruit ziet.

Samen met Sabine organiseren we deze inspirerende avond.
Sabine geeft enkele 'pro tips' voor het veranderen van die mentale focus. Dat ligt in lijn met de boodschap van haar boek 'Lief voor mijn lijf'!
Ze neemt er ook uitgebreid de tijd om jullie vragen te beantwoorden.Praktisch
? Woensdag 22 april
19u30 welkomsdrankje
20u start lezing
? Oud Gemeentehuis (boven GC De Wildeman) Schoolstraat 15, Herent
? Inschrijven: https://forms.gle/2Z3gPXamDbMi1dQo9
? Info: 02546 14 14 of brabant@viva-svv.be
? Gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Viva-SVV Brabant
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.