UITGESTELD: Infoavond gratis renovatiebegeleiding en Provinciale Groepsaankoop

Benoveren staat voor Beter renoveren. Mét begeleiding en advies. En met oog voor het geheel in plaats van allemaal afzonderlijke stapjes. Maar wel op jouw tempo. Via de Provinciale Groepsaankoop krijg je toegang tot een groep aannemers die speciaal werden geselecteerd voor hun prijs/kwaliteitsverhouding. Deze infoavond wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum.
Benoveren staat voor Beter renoveren. Mét begeleiding en advies. En met oog voor het geheel in plaats van allemaal afzonderlijke stapjes. Maar wel op jouw tempo.
Via de Provinciale Groepsaankoop krijg je toegang tot een groep aannemers die speciaal werden geselecteerd voor hun prijs/kwaliteitsverhouding.

Deze infoavond wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Waar

De Kouter "huis van de gemeente"

Organisatie

Provincie Vlaams-Brabant, Pajopower, 3Wplus, IGO, De Kringwinkel Hageland
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.