Go for Zero Waste: minder plastiek in je leven

Plastiekafval vormt een enorm milieuprobleem. Bij The Compost Bag Compagnie uit Herent doen ze er wat aan met de productie van bio-afbreekbare verpakkingen. Wij bezoeken samen de fabriek en de week erna zoomen we in op onze eigen woning en trachten we de badkamer plastiekvrij te maken. We gaan aan de slag en maken samen enkele producten. Voortaan gebruik je minder flacons en wegwerppotjes! ...
Plastiekafval vormt een enorm milieuprobleem. Bij The Compost Bag Compagnie uit Herent doen ze er wat aan met de productie van bio-afbreekbare verpakkingen. Wij bezoeken samen de fabriek en de week erna zoomen we in op onze eigen woning en trachten we de badkamer plastiekvrij te maken. We gaan aan de slag en maken samen enkele producten. Voortaan gebruik je minder flacons en wegwerppotjes!

Plastiekafval vormt een enorm milieuprobleem. Wat doet de verpakkingsindustrie daaraan? We steken ons licht op bij The Compost Bag Compagnie. Dit innoverende bedrijf uit Herent ontwikkelt en produceert bio-afbreekbare producten. Na een korte inleiding bezoeken we de fabriek. De week erna zoomen we in op onze eigen woning en trachten we de badkamer plastiekvrij te maken. We gaan aan de slag en maken samen enkele producten. Voortaan gebruik je minder flacons en wegwerppotjes!

In samenwerking met Compost Bag Co

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10.00€;Reductieprijs: 7.00€

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant