Go for Zero Waste: minder plastiek in je leven

Plastiekafval vormt een enorm milieuprobleem. Bij The Compost Bag Compagnie uit Herent doen ze er wat aan met de productie van bio-afbreekbare verpakkingen. Wij bezoeken samen de fabriek en de week erna zoomen we in op onze eigen woning en trachten we de badkamer plastiekvrij te maken. We gaan aan de slag en maken samen enkele producten. Voortaan gebruik je minder flacons en wegwerppotjes! ...
Plastiekafval vormt een enorm milieuprobleem. Bij The Compost Bag Compagnie uit Herent doen ze er wat aan met de productie van bio-afbreekbare verpakkingen. Wij bezoeken samen de fabriek en de week erna zoomen we in op onze eigen woning en trachten we de badkamer plastiekvrij te maken. We gaan aan de slag en maken samen enkele producten. Voortaan gebruik je minder flacons en wegwerppotjes!

Plastiekafval vormt een enorm milieuprobleem. Wat doet de verpakkingsindustrie daaraan? We steken ons licht op bij The Compost Bag Compagnie. Dit innoverende bedrijf uit Herent ontwikkelt en produceert bio-afbreekbare producten. Na een korte inleiding bezoeken we de fabriek. De week erna zoomen we in op onze eigen woning en trachten we de badkamer plastiekvrij te maken. We gaan aan de slag en maken samen enkele producten. Voortaan gebruik je minder flacons en wegwerppotjes!

In samenwerking met Compost Bag Co

Info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10.00€;Reductieprijs: 7.00€

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.