Het leven is mooi (datum verlegd)

Maurice Heymbeeck laat zich inspireren door de eenvoudige zaken in ons leven : een oude postkaart, de prachtige natuur, een schitterende zonsondergang. Een unieke sfeerschepping door zijn foto's op canvas. Ingevolge de recente maatregelen (inperking corona-virus) is deze expo tot nader order enkel toegankelijk voor de mensen en personeel in WZC Betlehem
Maurice Heymbeeck laat zich inspireren door de eenvoudige zaken in ons leven : een oude postkaart, de prachtige natuur, een schitterende zonsondergang. Een unieke sfeerschepping door zijn foto's op canvas.
Ingevolge de recente maatregelen (inperking corona-virus) is deze expo tot nader order enkel toegankelijk voor de mensen en personeel in WZC Betlehem

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Om uw en onze contacten te beperken vragen we uw bezoek aan De Kouter uit te stellen als dat kan en het thuisloket te gebruiken. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.