Bouw3daagse Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Deze driedaagse draait volledig rond dingen bouwen met hout en je fantasie de vrije loop te laten in de natuur. Zo leer je hoe je dingen kan ontwerpen en bouwen. We stellen dus jullie bouwkunsten op de proef om een reuze katapult te maken of wie weet bouw je wel je eigen kampeerhut of survivalparcours. Natuurlijk moet je dan ook weten hoe je omgaat met een hamer, een zaag en nagels. Dat leren ...
Deze driedaagse draait volledig rond dingen bouwen met hout en je fantasie de vrije loop te laten in de natuur. Zo leer je hoe je dingen kan ontwerpen en bouwen. We stellen dus jullie bouwkunsten op de proef om een reuze katapult te maken of wie weet bouw je wel je eigen kampeerhut of survivalparcours. Natuurlijk moet je dan ook weten hoe je omgaat met een hamer, een zaag en nagels. Dat leren onze WoodLeaders jou zodat je zonder blauwe duimen naar huis kan. Het materiaal krijgen we ter beschikking van tuinkadeeke.be

Op donderdag blijven we 1 nacht slapen in ons zelfgemaakt (tenten)kamp, als het weer het toelaat tenminste. We koken dan ook onze eigen kost op ons zelfgemaakte vuur. Onthaal is voorzien vanaf 8u30 tot 9u. De activiteiten lopen van 9u tot 16u. Nadien kan je nog even blijven plakken van 16u tot 16u30 (behalve op vrijdag). Donderdagavond en vrijdag voorzien wij eten voor de hongerige magen na al dat gespeel. Op vrijdag eindigt het kamp om 16u. We sluiten af met een gezamenlijke activiteit vanaf 15u30, samen met de mamsen en papsen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 95,00
Basistarief: 95,00 €

Organisatie

Woodkid
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.