fit mix

Wil je ook werken aan je conditie en doe je dit liever niet alleen? Kom dan samen met ons bewegen elke woensdagavond van 20.30u tot 21.30u in de Ivo Van Damme zaal in Veltem.Met een zeer gevarieerd programma wordt er gewerkt aan het figuur en de conditie van de deelneemsters. Elke les is anders maar steeds leuk. Wil je ook werken aan je conditie en doe je dit liever niet alleen? Kom ...
Wil je ook werken aan je conditie en doe je dit liever niet alleen? Kom dan samen met ons bewegen elke woensdagavond van 20.30u tot 21.30u in de Ivo Van Damme zaal in Veltem.Met een zeer gevarieerd programma wordt er gewerkt aan het figuur en de conditie van de deelneemsters. Elke les is anders maar steeds leuk.

Wil je ook werken aan je conditie en doe je dit liever niet alleen? Kom dan samen met ons bewegen elke woensdagavond van 20.30u tot 21.30u in de Ivo Van Damme zaal in Veltem.

Met een zeer gevarieerd programma wordt er gewerkt aan het figuur en de conditie van de deelneemsters. Elke les is anders maar steeds leuk.


Inschrijven kan voor en na de les.
Deze reeks met 21 lessen kost €60 met Femma pas/ €80 zonder Femma pas.
Ook een 6-beurtenkaart kan aan €30 met Femma pas/ € 50 zonder Femma pas. Deze kaart is ook geldig bij dansen en BBB.
Geen femma pas is niet verzekerd.
Gedurende de maand september zijn er gratis proeflessen.

Verdere inlichtingen bij Lieve Cachet-De Bruyn tel: 016/230796
E-mail : Godelieve.de.bruyn@skynet.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Waar

Sporthal Ivo Van Damme