Footfestival voor meisjes Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een recreatief voetbaltornooi voor meisjes om voetbal al spelend te ontdekken en je voetbalkunsten te laten zien. Penaltyshoots, ludieke voetbalspelletjes en wedstrijden tussen meisjes. Footfestivals zijn supercoole voetbaldagen in een toffe, speelse sfeer, en dat enkel met andere meisjes! Ben je tussen 6 en 13 jaar en hou je van voetballen? Of heb je nog nooit voetbal gespeeld? Wil je ...
Een recreatief voetbaltornooi voor meisjes om voetbal al spelend te ontdekken en je voetbalkunsten te laten zien. Penaltyshoots, ludieke voetbalspelletjes en wedstrijden tussen meisjes. Footfestivals zijn supercoole voetbaldagen in een toffe, speelse sfeer, en dat enkel met andere meisjes! Ben je tussen 6 en 13 jaar en hou je van voetballen? Of heb je nog nooit voetbal gespeeld? Wil je voetbal op een speelse manier ontdekken? Dan zijn de footfestivals voor meisjes de perfecte voetbaldagen om je uit te leven in wedstrijdjes tussen meisjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sportcomplex De Kempen

Organisatie

KFC Herent