BBB

De cursus bevat oefeningen die heel effectief op je lichaam inwerken en met de aerobic krijgt deze les een jeugdig en hedendaags tintje. Tijdens deze cursus pakken we billen, buik en benen aan. Je versterkt je spieren zodat je lichaam er steviger gaat uitzien. Wie hoopt op een strakker buikje komt er niet met buikspieroefeningen alleen. Een grondiger aanpak heeft meer effect. Door ook je ...
De cursus bevat oefeningen die heel effectief op je lichaam inwerken en met de aerobic krijgt deze les een jeugdig en hedendaags tintje.
Tijdens deze cursus pakken we billen, buik en benen aan. Je versterkt je spieren zodat je lichaam er steviger gaat uitzien. Wie hoopt op een strakker buikje komt er niet met buikspieroefeningen alleen. Een grondiger aanpak heeft meer effect. Door ook je bovenbenen te trainen krijg je die overtollige vetrolletjes er beslist af.
BBB is niet bedoeld om overtollige kilo's kwijt te raken, wél om je lichaamscontouren te verbeteren.

Uur: van 20.00 u. tot 21.00 u.
Waar: 'De Kempen'
zonder Femmapas (= niet verzekerd)
Inschrijven: info@femmaherent.be of Sonja: 0477 34 01 73
Meebrengen: een matje en sportieve kledij

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €; niet leden: 50,00 €

Organisatie

Femma
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.