Amnesty International: Schrijfmarathon

JOUW BRIEF KAN LEVENS VERANDEREN! Dat is het uitgangspunt van de wereldwijde mensenrechtencampagne van Amnesty International. Ieder jaar in december schrijven we een maand lang miljoenen brieven en kaartjes voor 10 mensen of gemeenschappen in nood. Met slechts één doel voor ogen: hun leven veranderen. Vorig jaar leverde de schrijfmarathon overal ter wereld bijna 6 miljoen brieven, kaartjes, ...

JOUW BRIEF KAN LEVENS VERANDEREN!
Dat is het uitgangspunt van de wereldwijde mensenrechtencampagne van Amnesty International. Ieder jaar in december schrijven we een maand lang miljoenen brieven en kaartjes voor 10 mensen of gemeenschappen in nood. Met slechts één doel voor ogen: hun leven veranderen.

Vorig jaar leverde de schrijfmarathon overal ter wereld bijna 6 miljoen brieven, kaartjes, e-mails en handtekeningen op. Dat willen we dit jaar nóg beter doen!
Ook in Herent krijg je de kans om mee te schrijven. Pen, papier en voorbeeldbrieven liggen klaar in LDC d'Ontmoeting op vrijdagavond 13 december vanaf 19u en van 16 december t.e.m. 21 december in de bibliotheek tijdens de openingsuren. Vooraf inschrijven is niet nodig.
Meer info: www.schrijfmarathon.be en c.esselens@gmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Herent

Organisatie

Amnesty International Vlaanderen