Mindfulness verdiepingsdag: bewust het nieuwe jaar in

Het einde van het jaar is een mooie gelegenheid om even stil te staan bij ons leven. Voor de kerststress en nieuwsjaarsdrukte eraan komt, nemen we even de tijd om terug te blikken op het voorbije jaar en ons te verbinden met onze intentie voor 2020. Als je terugkijkt op 2019, wat zijn de dingen waar je dankbaar voor bent? Wat zijn de dingen die je moeilijk vond? Welke dingen vragen nog ...
Het einde van het jaar is een mooie gelegenheid om even stil te staan bij ons leven. Voor de kerststress en nieuwsjaarsdrukte eraan komt, nemen we even de tijd om terug te blikken op het voorbije jaar en ons te verbinden met onze intentie voor 2020.

Als je terugkijkt op 2019, wat zijn de dingen waar je dankbaar voor bent? Wat zijn de dingen die je moeilijk vond? Welke dingen vragen nog aandacht en ruimte?

Om bewust het nieuwe jaar te kunnen ingaan, is het ook goed om tijd te nemen om te kijken wat werkelijk belangrijk voor je is. Anders zal het nieuwe jaar geen werkelijk nieuw jaar zijn, maar ga je gewoon door op de automatische piloot. Wat is jouw diepste intentie voor 2020? Waar wil je meer (of net minder) van in je leven? Waar wil je het komende jaar op focussen?

Deze en andere vragen zullen we behandelen tijdens deze verdiepingsdag. Om te beginnen zullen we samen mindfulness beoefenen om meer in contact te komen met onszelf. Van daaruit kunnen we ons de vragen stellen die ons zullen helpen om het nieuwe jaar met meer bewustzijn en intentie tegemoet te gaan. 's Middags lunchen we samen in aandacht. Gelieve hiervoor je eigen lunch mee te brengen (bij voorkeur vegetarisch).

Praktische info:
Wanneer: zaterdag 14 december van 10u-16u.
Waar: De Ondersteuning, Wijgmaalsesteenweg 192a, Herent.
Meebrengen: lunch, gemakkelijke kledij, eventueel een dekentje en schrijfgerief. Er is een frigo om je lunch in te bewaren. Kussens, matjes, futons en stoelen zijn aanwezig.
Prijs: 60 euro. Water en thee zijn inbegrepen. Betalingsinfo volgt na aanmelding.

Inschrijven: voor 10 december via leni@ont-moeten.be.
Het aantal deelnemers is beperkt (maximum 10).
Deze dag is bedoeld voor mensen met enige ervaring in mindfulness of meditatie, bijvoorbeeld via een basistraining of retraite.

Meer info:
https://ont-moeten.be/event/mindfulness-verdiepingsdag-bewust-het-nieuwe-jaar-in/?instance_id=53

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Waar

Groepspraktijk De ondersteuning

Organisatie

Ont-moeten