Nieuwjaarsreceptie + les " de 5 talen van de liefde "

hef een glas op het nieuwe jaar en geniet van een gezellige sfeer om daarna na te denken over liefde De receptie wordt gevolg door een theorieles "De 5 talen van de liefde" Iedereen geeft anders uiting aan de liefde. Ken jij jouw liefdestaal? Misschien zeg jij 'ik zie je graag' gemakkelijk met een cadeautje, en doet de ander dat door een lekkere maaltijd te koken of een knuffel te geven. Een ...
hef een glas op het nieuwe jaar en geniet van een gezellige sfeer om daarna na te denken over liefde

De receptie wordt gevolg door een theorieles "De 5 talen van de liefde"
Iedereen geeft anders uiting aan de liefde. Ken jij jouw liefdestaal?

Misschien zeg jij 'ik zie je graag' gemakkelijk met een cadeautje, en doet de ander dat door een lekkere maaltijd te koken of een knuffel te geven.

Een relatie is een voortdurende uitwisseling van liefdesstromen. Maar wanneer de ene zendt op een andere frequentie dan de ander ontvangt, ontstaan er blokkades. Pas wanneer liefde uitgedrukt wordt op een manier die de ander ook daadwerkelijk verstaat, blijft de liefde krachtig heen en weer stromen. Dit ontdekte relatietherapeut Gary Chapman na jarenlange behandeling van koppels die elkaar maar niet leken te begrijpen. Zo onderscheidde hij 5 verschillende liefdestalen.

Kom zeker naar deze vorming als jij graag deze 5 talen wil leren kennen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Basistarief: 6,00 €; leden KVLV: 3,00 €

Organisatie

kvlv Delle