Babygebaren

Babygebaren Dinsdag 26 november 20.00 - 22.00 uur Gratis Inschrijven tot 20 november Nog voordat baby's kunnen praten, begrijpen ze al een heleboel woorden. Bovendien is het voor hen zeer natuurlijk om hun handen te gebruiken. Vanuit die vaststelling ontstond 'babygebaren': een methode waarbij baby's kunnen tonen wat ze nodig hebben, wat ze zien en wat er in hen omgaat. Het is een eenvoudige ...
Babygebaren
Dinsdag 26 november
20.00 - 22.00 uur
Gratis
Inschrijven tot 20 november

Nog voordat baby's kunnen praten, begrijpen ze al een heleboel woorden. Bovendien is het voor hen zeer natuurlijk om hun handen te gebruiken.

Vanuit die vaststelling ontstond 'babygebaren': een methode waarbij baby's kunnen tonen wat ze nodig hebben, wat ze zien en wat er in hen omgaat. Het is een eenvoudige en praktische manier van communiceren die ook de taalontwikkeling en het zelfbewustzijn bevordert.
Tijdens deze introductie kom je meer te weten over het wat en waarom van babygebaren. Je leert hoe het in de praktijk werkt.

De vorming is interactief opgesteld met foto's en filmpjes en ruimte voor nieuwsgierige vragen over babygebaren thuis en in de kinderopvang.

Opgelet! Ondanks dat de vorming gaat over babygebaren, blijven de baby's tijdens deze avond thuis.

Deze activiteit gebeurt in samenwerking met Gezinsbond Herent.
Begeleiding: Justine Aerts en Anke Wulteputte VCOK (Vormingscentrum Opvoeding en Kinderopvang)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

LDC d'Ontmoeting