Weekendcursus EHBO

Op 4 zaterdagen worden de deelnemers klaargestoomd om hulp te bieden bij ongevallen, van levenbedreigende situaties waarbij reanimatie nodig is, tot verwondingen van groot en klein. Eerste hulp bij veel voorkomende aandoeningen, zoals epilepsie, diabetes, koorts, insectenbeten, vergiftiging, hart- en hersenaandoeningen... komen eveneens aan bod. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Er is geen ...

Op 4 zaterdagen worden de deelnemers klaargestoomd om hulp te bieden bij ongevallen, van levenbedreigende situaties waarbij reanimatie nodig is, tot verwondingen van groot en klein. Eerste hulp bij veel voorkomende aandoeningen, zoals epilepsie, diabetes, koorts, insectenbeten, vergiftiging, hart- en hersenaandoeningen... komen eveneens aan bod.

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Er is geen ervaring vereist.

Deze cursus gaat door in de loods van de technische dienst, Spoorwegstraat 8, 3020 Herent. We starten op zaterdag 8 februari. Gedurende 4 zaterdagen is er telkens les van 9.30 tot 17.30 uur. De datum van de praktijktest is vastgelegd op 21 maart (deelname hieraan is niet verplicht).

Inschrijven kan via vorming@kampenhout-herent.rodekruis.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Refter technische dienst

Organisatie

Rode Kruis Kampenhout-Herent