MAC Club Herent

Mac Club Herent Vrijdag 18 oktober – 22 november – 20 december 14.00 – 16.30 uur Gratis De Mac Club vergadert maandelijks, in principe op de derde vrijdag van de maand, onder leiding van een moderator en enkele vrijwilligers. Tijdens een samenkomst wordt er op een interactieve manier, kennis uitgewisseld over het gebruik van Apple-toestellen (iMac, MacBook, iPad & iPhone) en de bijhorende ...
Mac Club Herent
Vrijdag 18 oktober – 22 november – 20 december
14.00 – 16.30 uur
Gratis

De Mac Club vergadert maandelijks, in principe op de derde vrijdag van de maand, onder leiding van een moderator en enkele vrijwilligers.
Tijdens een samenkomst wordt er op een interactieve manier, kennis uitgewisseld over het gebruik van Apple-toestellen (iMac, MacBook, iPad & iPhone) en de bijhorende standaardprogramma's. Elke maand bespreken we, in overleg met de leden, een bepaald onderwerp meer in detail.
Het wordt sterk aanbevolen om zelf je MacBook, iPad of iPhone, mee te brengen naar de bijeenkomsten. We proberen zó al doende iets aan te leren.
Iedere Apple-gebruiker is dus welkom! Bij de start van de bijeenkomsten vragen we je naam, voornaam, e-mailadres en je gebruikte Apple-toestellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

LDC d'Ontmoeting