Tweedehandsbeurs

Tweedehandsbeurs met baby-, kinder- en zwangerschapskleding, speelgoed, baby- en kinderspullen, boeken, fietsen,... Inkom voor kopers gratis, cafetaria wordt voorzien. Gezinnen verkopen zelf, info en registreren via gezinsbondherent.be. Op onze Tweedehandsbeurs verkopen gezinnen kinderspullen die in goede staat zijn, maar die ze zelf niet meer gebruiken. Met deze tweedehandsbeurzen helpen we ...
Tweedehandsbeurs met baby-, kinder- en zwangerschapskleding, speelgoed, baby- en kinderspullen, boeken, fietsen,... Inkom voor kopers gratis, cafetaria wordt voorzien. Gezinnen verkopen zelf, info en registreren via gezinsbondherent.be.

Op onze Tweedehandsbeurs verkopen gezinnen kinderspullen die in goede staat zijn, maar die ze zelf niet meer gebruiken. Met deze tweedehandsbeurzen helpen we jonge gezinnen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. En als verkoper krijg je zo nog iets terug van je oorspronkelijke investering. Gezinnen staan zelf in voor de verkoop van hun spullen. Info en registratie als verkoper via info@gezinsbondherent.be. Bezoekers zijn welkom van 13u tot 15u30. Inkom is gratis en we voorzien een cafetaria.

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Gezinsbond Herent

Filter