Workshops shiatsu Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De Shiatsu workshops zijn weer terug. Na vorige succesvolle edities neemt Carine Cachard je opnieuw mee in de wereld van shiatsu. Je leert er simpele shiatsu- en massagetechnieken. Daarnaast krijg je verschillende ademhalingstechnieken mee. Het enige dat je nodig hebt is zorg, gevoeligheid en tijd! De massages worden op de kleren gegeven, zonder olie. De technieken kunnen verlichten bij zowel ...
De Shiatsu workshops zijn weer terug. Na vorige succesvolle edities neemt Carine Cachard je opnieuw mee in de wereld van shiatsu. Je leert er simpele shiatsu- en massagetechnieken. Daarnaast krijg je verschillende ademhalingstechnieken mee.

Het enige dat je nodig hebt is zorg, gevoeligheid en tijd! De massages worden op de kleren gegeven, zonder olie.

De technieken kunnen verlichten bij zowel spier- als gewrichtspijnen. Je hebt geen kennis over het menselijk lichaam nodig. Met andere woorden: zorg, gevoeligheid en een beetje tijd, is al wat u nodig heeft. Kortom, iedereen is meer dan welkom op deze workshop!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €

Waar

OTL Groepspraktijk

Organisatie

Open Therapeuticum Leuven (OTL)