pannenkoeken/taart en wandelingen ten voordele van het Zavelhuis

In het najaar 2019 start de bouw van het Zavelhuis op het Molenveld te Herent. Het Zavelhuis is een initiatief van 15 ouders van jongvolwassen met een beperking. Het Zavelhuis biedt een thuis voor deze jongeren en een aangepaste dagbesteding. Deze jongeren hebben recht op een zorgbudget. Er is echter een zeer lange wachtlijst om dit budget ook effectief te krijgen waardoor de bewoners zelf ...
In het najaar 2019 start de bouw van het Zavelhuis op het Molenveld te Herent. Het Zavelhuis is een initiatief van 15 ouders van jongvolwassen met een beperking. Het Zavelhuis biedt een thuis voor deze jongeren en een aangepaste dagbesteding. Deze jongeren hebben recht op een zorgbudget. Er is echter een zeer lange wachtlijst om dit budget ook effectief te krijgen waardoor de bewoners zelf de zorg en woonst financieren. Daarom organiseert één van de toekomstige bewoners, Pieter, deze benefietactie. Zo wil hij er mee voor zorgen dat het Zavelhuis betaalbaar blijft voor ieder van de toekomstige bewoners. Is dit een initiatief dat jullie graag mee willen ondersteunen, wees dan welkom op 1 van de volgende activiteiten.
Wie zin heeft in een lekkere pannenkoek of een stukje taart of een bezoekje aan de Zavelhuissite wil brengen is van harte welkom van 14u tot 17u!

Liever iets actiever? Dan kan je deelnemen aan begeleide wandelingen van 8, 12 of 20 km.
o De wandeling van 12 km start om 10u. Je kan direct na de wandeling genieten van een pannenkoek, een stukje taart of een drankje.
o De wandeling van 8 km start om 13u30
o Je kan ook beide wandelingen combineren tot een wandeling van 20 km.
De wandelingen starten en eindigen aan zaal Floreal en worden begeleid door Tjeu Tijskens (begeleider anders reizen). Meer info www.bloggen.be/tjeu. Liefst vooraf inschrijven door een mail te sturen naar tijskens.tjeu@yahoo.com met vermelding van 8, 12 of 20 km.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Organisatie

VZW het Zavelhuis