Kundalini yoga

Kundalini yoga wordt de diamant van alle yogavormen genoemd omwille van de veelzijdigheid en de kracht. Het is een oude yogavorm die eind jaren '60 vanuit Noord-India naar het Westen werd gebracht door Yogi Bhajan omdat de tijd ervoor rijp was. Tot dan was het een geheime leer die alleen van meester op leerling doorgegeven werd. Kundalini yoga kan door iedereen beoefend worden, ongeacht ...
Kundalini yoga wordt de diamant van alle yogavormen genoemd omwille van de veelzijdigheid en de kracht. Het is een oude yogavorm die eind jaren '60 vanuit Noord-India naar het Westen werd gebracht door Yogi Bhajan omdat de tijd ervoor rijp was. Tot dan was het een geheime leer die alleen van meester op leerling doorgegeven werd.
Kundalini yoga kan door iedereen beoefend worden, ongeacht leeftijd, conditie of lichamelijke beperkingen. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau en ritme.

Na een kundalini les voel je je als herboren, sterker, ontspannener, blijer. Het effect is voor iedereen onmiddellijk voelbaar. Het is een complete yogavorm die je lichaam versterkt en soepel houdt maar tegelijk ook heel ontspannend is. Kundalini yoga werkt op lichaam, geest en ziel. Je krijgt meer contact met je kern, met wie je bent en wat je wil. Je bent weerbaarder voor stress of spanningen in het dagelijks leven. Het doet je als mens stilstaan en rust vinden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 140,00
Basistarief: 140,00 €