Mevrouw Poes - Dierenplezier aan zee! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

'CORONA' VOORSTELLING VAN VORIG SEIZOEN Nu het schip van Kapitein Winokio is aangemeerd voor onderhoud, nemen Mevrouw de Poes en muziekmatrozen Ivanov en Petrolium de allerkleinsten mee naar zee. Al zingend stellen ze daar hun dierenvriendjes voor: de romantische walvis, de schitterende zeester, de verliefde octopus, de glibberige kwal, de kruipende krab...en tal van andere ...
Geannuleerd. IcordisTasks.UiT.Models.UitStatusReason

'CORONA' VOORSTELLING VAN VORIG SEIZOEN

Nu het schip van Kapitein Winokio is aangemeerd voor onderhoud, nemen Mevrouw de Poes en muziekmatrozen Ivanov en Petrolium de allerkleinsten mee naar zee. Al zingend stellen ze daar hun dierenvriendjes voor: de romantische walvis, de schitterende zeester, de verliefde octopus, de glibberige kwal, de kruipende krab...en tal van andere kleurrijke zeedieren.

Spits de oren, wrijf je oogjes uit en beleef dit pareltje aan muziek en verhaal samen met Mevrouw de Poesen de muziekmatrozen!

vanaf 2 jaar

Credits:

Mevrouw de Poes: Marie-Anne Coppens

Muziekmatroos Ivanov: Ivan Smeulders

Muziekmatroos Petrolium: Peter Pask

Regie: Walter Janssens

Info

Wanneer

Prijs

€ 6,00

Waar

Tickets