Stefan Boonen - Mammoet Bravo Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Het verhaal van Theodore Bob Prinsel de eerste (oftewel Theo). Hij mag en moet bijna alles. Dansen, judo, rekenen, zingen en zwaardvechten. Altijd onder begeleiding van Nannie Beenbaar! Tot hij op een dag De Oertijd ontdekt. Een bijzondere en gevaarlijke plek, waar bijna alles kan en mag. En nog meer bijzonder, je mag er ook fouten maken. Met 'Mammoet Bravo' wordt een kinderboek op een ...

Het verhaal van Theodore Bob Prinsel de eerste (oftewel Theo). Hij mag en moet bijna alles. Dansen, judo, rekenen, zingen
en zwaardvechten. Altijd onder begeleiding van Nannie Beenbaar!

Tot hij op een dag De Oertijd ontdekt. Een bijzondere en gevaarlijke plek, waar bijna alles kan en mag. En nog meer bijzonder, je mag er ook fouten maken. Met 'Mammoet Bravo' wordt een kinderboek op een geweldige manier tot leven gebracht.

Net zoals de makers dat deden met Hier Waakt Oma. Er wordt verteld, er is muziek, er zijn animaties, er wordt gebeten, er zijn misschien zelfs mammoetdrollen.

Mammoet Bravo is een theatervertelling, gebaseerd op de graphic novels Mammoet en Kamp Bravo. Het zijn fantasierijke en
vernieuwende verhalen van Stefan Boonen en illustrator Melvin. Hun werk wordt goed onthaald, is vertaald en werd bekroond door de Kinderjury.

Een voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
-12 jaar: 5.00 €;+12 jaar: 7.00 €;kassa -12 jaar: 7.00 €;kassa +12 jaar: 9.00 €;Gezinsbond: 4.00 €

Waar

GC De Wildeman - De Speelplaats