De wolf en de duivel Boze wolf - poppenkast van plaisance Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

'CORONA' VOORSTELLING VAN VORIG SEIZOEN De wolf en de duivel is een hedendaags sprookje dat verrassend dicht bij de wereldse werkelijkheid komt. Lichtvoetig, surrealistisch, wrang, zoet en zot. Herwig Deweerdt was in lang vervlogen tijden één van Vuile Mong's Vieze Gasten die met hun Circus de Lage Landen onveilig maakten. Voordien had hij ook theater Stekelbees uit de gr...

'CORONA' VOORSTELLING VAN VORIG SEIZOEN

De wolf en de duivel is een hedendaags sprookje dat verrassend dicht bij de wereldse werkelijkheid komt. Lichtvoetig, surrealistisch, wrang, zoet en zot.

Herwig Deweerdt was in lang vervlogen tijden één van Vuile Mong's Vieze Gasten die met hun Circus de Lage Landen onveilig maakten. Voordien had hij ook theater Stekelbees uit de grond gestampt. Na een leven vol theater en verhalen keert Herwig terug naar zijn eerste liefde: de poppenkast. De poppen hebben het weliswaar niet helemaal overgenomen van de verteller. Af en toe komt Herwig van tussen de zwarte doeken gekropen om het verhaal een onverwachte draai te geven of bij te sturen.

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
+12 - 7,00 euro

Waar

Tickets

Organisatie

GC De Wildeman