La La Land - Muziekfilm - keuze van Frank Van Passel

Ontdek de kaskraker La La Land op 2 maart 2020 in gc De Wildeman. Deze film behoort tot een filmselectie van Frank Van Passel. Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is ...
Ontdek de kaskraker La La Land op 2 maart 2020 in gc De Wildeman. Deze film behoort tot een filmselectie van Frank Van Passel.

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Oscarwinnaar LaLaLand in gc De Wildeman

Met veertien Oscar-nominaties evenaarde de sprankelende musical van Damien Chazelle (Whiplash) het record van klassiekers als Titanic en All About Eve. Het zing- en dansplezier spat dan ook van het scherm, onder een sterrenhemel, in het warme licht van een straatlantaarn, in een overweldigende kleurenpracht. 

Info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Inkom: 5.00 €

Waar

GC De Wildeman - De Speelplaats

Filter