Het Sph?re Trio - Percussie

Sphere Trio speelt op 7 februari in gc De Wildeman. Ontdek dit Waals percussiecollectief in een nieuw ensemble. Dit concert is door agenda problemen geannuleerd. Als u een ticket heeft voor dit concert betalen we u terug. Het Sphere Trio is een Waals collectief van clowneske muzikanten die op een originele en theatrale manier wereldrepertoire percussie brengen. Een lange tijd speelden ze ...
Sphere Trio speelt op 7 februari in gc De Wildeman. Ontdek dit Waals percussiecollectief in een nieuw ensemble.

Dit concert is door agenda problemen geannuleerd. Als u een ticket heeft voor dit concert betalen we u terug.

 

 

Het Sphere Trio is een Waals collectief van clowneske muzikanten die op een originele en theatrale manier wereldrepertoire percussie brengen. Een lange tijd speelden ze bij het grotere AkroPercu dat ze zelf oprichtten in 2012 met studenten uit het conservatorium van Bergen.

Kamermuziek op percussie

Het Sph?re Trio wil met deze kleinere bezetting meer kamermuziek brengen. Om de voorstelling zowel technisch als theatraal vorm te geven, komen ze volledig uit hun comfortzone.

Wat staat er op het menu? Verbluffende werken voor het percussietrio en pareltjes uit de hedendaagse collecties. Alleen al aan alle instrumenten op het podium kan een mens zich vergapen.

Muzikanten: 
Thomas Delplancq, percussions
Julien Mairesse, percussions
Max Charue, percussion

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Voorverkoop: 14.00 €;Kassa: 15.00 €

Waar

GC De Wildeman - De Speelplaats

Filter