Compagnie Tartaren - Begoocheling

In Begoocheling van Compagnie Tartaren komen nieuwkomers in België aan het woord. Bestel hier je tickets voor deze voorstelling. In Begoocheling komen nieuwkomers in België aan het woord. Cie Tartaren peilt naar hun dromen en naar de verwachtingen die de maatschappij van hen heeft. In hoeverre rijmen deze? Wordt hun verhaal een ontgoocheling of een succes? Dromen en verwachtingen Cie Tartaren ...
In Begoocheling van Compagnie Tartaren komen nieuwkomers in België aan het woord. Bestel hier je tickets voor deze voorstelling.

In Begoocheling komen nieuwkomers in België aan het woord. Cie Tartaren peilt naar hun dromen en naar de verwachtingen die de maatschappij van hen heeft. In hoeverre rijmen deze? Wordt hun verhaal een ontgoocheling of een succes?

Dromen en verwachtingen 

Cie Tartaren gaat in gesprek met mensen die maximaal vijf jaar in België wonen. Ze is nieuwsgierig naar de verwachtingen van de mensen zelf, hun directe omgeving en de maatschappij. Veranderen je verwachtingen en dromen? Bepaalt de context waarin je terecht komt wat je van je toekomst verwacht? Deze gesprekken vormen het materiaal waarmee regisseurs Wim Oris en Siebe Geens aan de slag gaan.

Samen met (een deel van) de gesproken mensen wordt er via cocreatie gezocht naar een artistieke vertaling van deze verhalen.

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Voorverkoop: 12.00 €;Kassa: 14.00 €

Waar

GC De Wildeman - De Speelplaats