Matt Woods en The Natural Disasters - Americana, country and southern roots songwriter

Matt Woods is een songwriter uit Knoxville, Tennessee met zuiderse roots. Hij spendeert bijna al zijn tijd op de baan, onderweg met zijn americana & country muziekstijl en speelt graag voor iedereen die hier voor openstaat. “Sommige mensen noemen wat ik doe americana, maar ik heb het moeilijk om hierop een label te plakken. Veel van mijn songs zijn gebaseerd op de klassieke country stijl ...

Matt Woods is een songwriter uit Knoxville, Tennessee met zuiderse roots. Hij spendeert bijna al zijn tijd op de baan, onderweg met zijn americana & country muziekstijl en speelt graag voor iedereen die hier voor openstaat. “Sommige mensen noemen wat ik doe americana, maar ik heb het moeilijk om hierop een label te plakken. Veel van mijn songs zijn gebaseerd op de klassieke country stijl terwijl andere dan weer echte rechtdoorzee rock 'n roll zijn” legt Woods uit. “Ik schrijf enkel wat klaar is om uit te brengen en probeer hier zo eerlijk mogelijk over te zijn.”
 

Woods zijn energieke live optredens blenden perfect met zijn aangename teksten en onvergetelijke melodieën, en geeft het publiek een live muziek ervaring om nooit te vergeten.

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Inkom: 12.00 €

Waar

GC De Wildeman - De Speelplaats

Filter