Collectief NOK - Eigen Kweek - ROBERTO ZUCCO

Collectief NOK speelt met Roberto Zucco het verhaal van een antiheld. Bestel hier je kaarten voor deze voorstelling. Bernard-Marie Koltès schetst in Roberto Zucco de op- en ondergang van een antiheld. In vijftien taferelen - soms pijnlijk, soms hilarisch - weet de jonge Zucco, ondanks zijn gruweldaden, sympathie op te wekken bij omstaanders en slachtoffers. Omringd door personages die ...
Collectief NOK speelt met Roberto Zucco het verhaal van een antiheld. Bestel hier je kaarten voor deze voorstelling.

Bernard-Marie Koltès schetst in Roberto Zucco de op- en ondergang van een antiheld. In vijftien taferelen -  soms pijnlijk, soms hilarisch - weet de jonge Zucco, ondanks zijn gruweldaden, sympathie op te wekken bij omstaanders en slachtoffers. Omringd door personages die vastzitten in hun ongeluk, overtroeven Zucco's daden hun inhoud. Wie struikelt over goed of kwaad, als er eindelijk iets beweegt?

'Een auto die in een ravijn te pletter valt, repareer je niet.

Een trein die ontspoort, probeer je niet weer op de rails te zetten.

Je laat het erbij en vergeet het.'

NOK is een groep van zeven jonge speler-makers, die samen afstudeerden aan LUCA Drama. Roberto Zucco is hun eerste collectieve wapenfeit. Ze zoeken naar een frisse enscenering van modern repertoire en naar humor en schoonheid in een donker verhaal.

van/met: Anaïs Jansen, Anke Somers, Egon Schoelynck, Ellis Meeusen, Kyra Verreydt, Runa Robbroeckx, Tom Voet

tekst: Bernard-Marie Koltès (vert. Thérèse Cornips)

coaching: Johan Knuts

beeld: Karen van der Slikke

Info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Inkom: 14.00 €

Waar

GC De Wildeman - De Speelplaats