John Blek (ier) - support: Dries

Op 25 oktober komt de Ierse singer-songwriter John Blek naar gc De Wildeman. Bestel hier je tickets. John Blek, dat is bloedmooie zang, breekbare liedjes, uitstekend finger pickingspel en poëtische teksten. Zeldzame klasse. Naast zijn muziek met zijn band John Blek & The Rats, brak de Ier in 2017 ook door met zijn folky solowerk dankzij het album Catharsis Vol. 1. Eerder dat jaar werd hij ...
Op 25 oktober komt de Ierse singer-songwriter John Blek naar gc De Wildeman. Bestel hier je tickets.

John Blek, dat is bloedmooie zang, breekbare liedjes, uitstekend finger pickingspel en poëtische teksten. Zeldzame klasse.

Naast zijn muziek met zijn band John Blek & The Rats, brak de Ier in 2017 ook door met zijn folky solowerk dankzij het album Catharsis Vol. 1. Eerder dat jaar werd hij getroffen door een mysterieuze ziekte, die alle energie uit zijn lange lichaam zoog.

De songs die hij in het ziekenhuis schreef, vormden de grondlaag van de plaat waarvan de songs chronologisch zijn traject overlopen. De single Salt in the Water was genomineerd voor 'Song of the Year' op de International Folk Music Awards 2018 van Folk Alliance Internation in Kansas City.
 

Info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Inkom: 12.00 €

Waar

GC De Wildeman - De Speelplaats

Filter