Della Bosiers, Clara Cleymans en Riet Muylaert - Van alle tijden (try-out)

Della Bosiers brengt in een stijlvolle avond een overzicht van haar rijke carrière samen met Clara Cleymans en Riet Muylaert. Bestel je kaarten voor dit concert op onze website. Della Bosiers staat al meer dan 40 jaar op de planken. Tijdens dit concert brengt ze samen met Clara Cleymans en Riet Muylaert een overzicht van haar rijke carrière. De grande dame van het (Vlaamse) luisterlied was ...
Della Bosiers brengt in een stijlvolle avond een overzicht van haar rijke carrière samen met Clara Cleymans en Riet Muylaert. Bestel je kaarten voor dit concert op onze website.

Della Bosiers staat al meer dan 40 jaar op de planken. Tijdens dit concert brengt ze samen met Clara Cleymans en Riet Muylaert een overzicht van haar rijke carrière. 

De grande dame van het (Vlaamse) luisterlied was lange tijd zowat de enige vrouwelijke singer-songwriter in Vlaanderen. Deze veelzijdige en talentrijke chansonnière werd destijds opgemerkt door Ramses Shaffy. Ze verwierf als zangeres van haar eigen liedjes dan ook eerst bekendheid in Nederland.

Haar grote doorbraak in Vlaanderen kwam er pas door haar deelname als panellid in de 'Wies Andersen Show', waardoor zij ook hier de waardering voor haar muziek kreeg die ze verdiende. Ze bleef daarna programma's maken voor tv. Zo presenteerde ze het succesvol kookprogramma CORDON BLEU.

Hoewel liedjes als 'Fleur de Buda', 'Jefke' , 'Horizontaal' en 'Mensen van 18' met Wim De Craene tot ons collectief geheugen behoren, blijven haar platen toch vooral voer voor fijnproevers.

Della beheerst het Nederlands perfect en haar teksten getuigen van de schoonheid van onze taal. Niet voor niets won zij tweemaal de gouden 'Tien voor Taal'-pen.

Al 40 jaar lang treedt ze op met haar trouwe metgezel Ben van der Linden op piano.

Samen met Clara Cleymans en Riet Muylaert brengt Della een muzikaal overzicht van haar rijke carrière.

Een stijlvol programma met eigen Nederlandstalige luisterliedjes en enkele prachtige Franse chansons.

 

Met:

Della Bosiers - zang, piano
Riet Muylaert - zang
Clara Cleymans - zang, viool

Ben van der Linden - piano
Jo Mahieu - gitaren
Peter Verhaegen – bas, contrabas
Yves Baibay - drums

Info

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Voorverkoop: 16.00 €;Kassa: 18.00 €

Waar

GC De Wildeman - De Speelplaats
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.