Werken in 'the cloud'

Je leert werken in 'the Cloud' door documenten en rekenbladen aan te maken en je komt te weten hoe je dit alles op een veilige manier deelt met anderen. 'The Cloud' is helemaal hot en happening. In deze cursus ontdek je wat cloudopslag is en hoe je er gebruik van maakt. Je leert de verschillende clouddiensten kennen waarmee je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden via het internet. Er ...
Je leert werken in 'the Cloud' door documenten en rekenbladen aan te maken en je komt te weten hoe je dit alles op een veilige manier deelt met anderen.

'The Cloud' is helemaal hot en happening. In deze cursus ontdek je wat cloudopslag is en hoe je er gebruik van maakt. Je leert de verschillende clouddiensten kennen waarmee je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden via het internet. Er wordt ingegaan op de verschillen en de voor- en nadelen. Je gaat daarna aan de slag met Google Drive en Google Docs. Je leert vanuit je browser documenten en rekenbladen aanmaken, bewaren en bewerken. Tenslotte leer je hoe je anderen uitnodigt om jouw bestanden te bekijken, te downloaden of te bewerken. Je werkt op de computer maar er wordt ook een link gelegd naar je smartphone of tablet.

In samenwerking met GC De Wildeman

Info

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30.00€;Reductieprijs: 22.00€

Waar

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant